Desfăşurarea comenzii

Modul de desfăşurare a cumpărării in magazinul pe internet al AS AUTOSTARTER PARTS SRL.

Inregistrarea , după intrare, oferă următoarele posibilităţi de căutare:

Conform codului de producator.

Conform numărului OE sau sub alt nume, conform seriei de fabricaţie.

Conform producătorului autovehiculului sau a grupului de produs in cadrul acestei categorii, defalcat pe tipul vehiculului.


In cazul numărului Mekra trebuie introduse doar numerele, fără caractere de scriere şi fără litere, după click pe enter sau pe > se iniţiază căutarea. Dacă avem la dispoziţie intregul număr, atunci apare pagina , paginile produsului căutat. Numărul mekra al produsului concret va apare culorată in galben. Acelaşi lucru se efectuează şi in cazul seriei de fabricaţie, cu deosebirea că aici trebuie indicată exact seria de fabricaţie – inclusiv cu caracterede scriere, cu litere.

In cazul căutării după tipul autovehiculului,selecţia se efectuează din lista care se deschide. Dacă după selectare apar alte 1 sau 2 coloane, atunci căutarea poate continua cu restrângere in cadrul acestora. La acest mod de căutare apar, in general, mai multe pagini, printre care se poate naviga cu ajutorul numerelor de pagină , care apar in partea superioară. Pentru mai buna interpretare a cuprinsurilor, paginile magazinului web cuprind vizibil date, icoane, figuri, explicatii, informatii, pe care le putem accesa cu ajutorul mouse-ului,/ cursorului. Este un ajutor important, de ex. la selectarea oglinzii retrovizoare pentru un anumit caz concret. Această funcţie se regăseşte şi pe tija superioară, oferind numeroase ajutoare. Selectarea, identificarea produsului este de asemenea ajutată prin imaginea care apare in partea dreaptă a paginii, care prin apăsare furnizează varianta de imagine mărită. Este important a se specifica faptul că preţurile de pe pagina web sunt preţuri netto, adică fără tva! Dacă se efectuează o cumpărătură – produsul ajunge in coş – atunci pe partea stângă se vede continuu coşul, articolele comandate, preţurile pe articole si suma totală. Căutarea poate fi continuată, sau se poate incheia prin click pe textul „cumpărare incheiată”. Următorul tabel indică stadiul actual al cumpărării, produsele care nu pot fi livrate prompt vor apare sub titlul „nu este pe stoc”. Aici mai există posibilitatea de a modifica conţinutul coşului in orice direcţie. In continuare trebuie doar urmate indicaţiile care apar pe ecran, se vor verifica achiziţia şi datele cumpărătorului . Dacă totul este in ordine, comanda dvs. se poate finaliza şi transmite prin click pe textul „expediere comandă”. După câteva minute sistemul va confirma privitor la produsele existente in stoc, livrarea articolelor se efectuează, in general, in decurs de 24 de ore, dar cel târziu in termen de 3 zile lucrătoare. Privitor la produsele „epuizate” vom lua legătura in cel mai scurt timp cu emitentul comenzii, pentru a conveni privitor la data prezumptivă de livrare. Dacă nu veti receptiona nici o inştiinţare , e-mail, privitoare la comanda dvs., atunci vă rugăm a repeta comanda sau luaţi legătura cu noi prin contactele noastre.

Copyright AS AUTOSTARTER PARTS SRL 2023 © All rights reserved