Rendelés menete

A webáruházban csak és kizárólag regisztrált felhasználók vásárolhatnak! AS AUTOSTARTER PARTS SRL.

A sikeres belépést követően válassza ki a kívánt terméket , melyet a  " Keresés kód alapján "  mezőbe kell beírnia .  A találatok után kiválaszthatja a megfelelő gyártmányu és minőségű terméket vagy termékeket .
A megvásárolni kívánt termék  jellemzőit részletesen, a konkrét árucikkre vonatkozó kép mellett lévő információkból ismerheti meg.
A felsorolt jellemzők tájékoztató jellegűek! Az esetleges hibákért, elírásokért felelősséget a webáruház üzemeltetője nem vállal, illetve a mindenkori változtatás jogát fenntartja.

A termék adatlapján megadhatja  a rendelni kivánt darab számot , majd kattintson a " Kosárba " feliratú gombra .

Ha új keresést szeretne a vásárlás folytatására kérem térjen vissza a főoldalra.

Amennyiben nincs több termék, amit meg szeretne rendelni, a „Kosár” feliratú gombra kattintva tudja folytatni a rendelést , itt találja a rendelni kivánt árúkat ,  amiket még tud a darabszám megadásával módosítani vagy törölni. Amennyiben vásárlását tovább folytatja és újabb terméket helyez kosarába, akkor a kosár tartalma automatikusan frissülni fog.
A megjegyzés rovatba beírhatja fizetési , szállítási igényeit .

Amennyiben Kosarának tartalmát véglegesíteni szeretné, úgy a "Rendelés elküldése" gombra kattintva ezt megteheti.

A rendelés feladását követően egy rendelési igény visszaigazoló e-mail fog érkezni a megadott e-mail címre.

Copyright AS AUTOSTARTER PARTS SRL 2023 © All rights reserved
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.Elfogadom   Tudjon meg tobbet